contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
36237
leden

Nieuws

06/05/2019 | Algemeen | Algemeen   |  

Jumping: Zilver en brons voor onze jeugd op de landenwedstrijd in Fontainebleu

In het Franse Fontainebleu kwam onze Belgische Jeugd afgelopen weekend aan de start van de landenwedstrijd. Chef d'équipe Rik Deraedt kon onze Junioren en Young Riders opnieuw begeleiden naar een medaille. 

Met 8 strafpunten sleepten onze Junioren een zilveren medaille in de wacht! Het goud ging naar Ierland, die slechts 5 strafpunten kreeg. Met 12 strafpunten was de thuisploeg goed voor brons. Het Junioren Team bestond uit Gilles Nuytens (Jade S), Emilia Housen (Barika van de Helle), Tim Prouvé (Orson des Hayettes) en Constance Adam (Decibelle du Seigneur). 

Ook de Young Riders konden een podiumplaats scoren. Een foutloos parcours rijden bleek hier niet de makkelijkste opdracht te zijn want met een totaal van 32 strafpunten behaalde het Belgisch team een bronzen medaille. Denemarken won de competitie met 16 strafpunten. Frankrijk ging met 17 strafpunten met het zilver aan de haal.

 

Proficiat aan alle deelnemers!

Klik hier voor de resultaten van de Junioren. 

Klik hier voor de resultaten van de Young Riders. 


Auteur: HM
Foto's: Paardenfotograaf
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian