contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40135
leden

Nieuws

11/12/2017 | Algemeen |   |  

Jumping: selectie Darco Cup is bekend!


Afgelopen weekend vond de selectiewedstrijd voor de Darco Cup plaats. Er waren 48 teams ingeschreven. De teams bestonden telkens uit drie ruiters, die respectievelijk een proef van 1m10, 1m20 en 1m30 reden.
De 10 beste teams mogen aantreden tijdens de Darco Cup finale tijdens Jumping Mechelen op vrijdag 30 december.

Foto: Winnaars Darco Cup 2016 - team In the Winningmood

De ploeg 'Mister Blue on a mission' is alvast geslaagd in die missie, want Katrien Cools (Dutch Miss Blue), Sarah Haelterman (Unissa du Neblon) en Nico Van der Plaetsen (Ultra Blue J). De tweede plaats was voor het team van 'Echo van het Neerenbosch' met Bram Bosch (Jashar van de Heikenshoeve), Filip Laenen (Inka) en Jan Caers (Jada).
De derde plaats is voor het team van Nonstop met Dorien Theybers (No Way van Berkenbroeck Z), Cedric Nouwen (Heros van het hezerhof) en Rune Reynders (Folie).
Verder zien we ook nog teams Kashmir van Schutterhof, Plot Blue, Diktator van de Boslandhoeve, Thunder van de Zuuthoeve, Clearway, Nabab de Reve en Toulon.

De volledige uitslag van deze Darco Cup kwalificatiewedstrijd kan je HIER terugvinden.
VLP wenst alle geselecteerden proficiat!


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian