contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
35024
leden

Nieuws

02/01/2018 | Algemeen | Licenties   |  

Licenties: Alles wat je moet weten over de licenties 2018!

Het nieuwe jaar is gestart en dus is het weer tijd om je VLP-licentie te hernieuwen! Voor 2018 zijn er echter wat wijzigingen bij de aanvraag of de hernieuwing van je competitieve licentie. 

Vooraleerst werd het overzicht van onze licenties onder de loep genomen en hebben we een sterk vereenvoudigd overzicht opgemaakt. Je kan het overzicht van alle tarieven van al onze licenties via deze link terugvinden. 

Als je je licentie wenst in orde te maken, is het noodzakelijk dat je eerst je lidmaatschap bij je VLP-club laat registreren voor 2018. Zonder clubregistratie is het niet mogelijk om je competitieve licentie aan te vragen of deze te hernieuwen! Vraag zeker je licentienummer na bij je club zodat je over de correcte gegevens beschikt!

Hernieuwingen

Voor ruiters die ooit een competitieve licentie hebben gehad (vanaf 2004) kunnen vanaf heden hun licentie hernieuwen via Equibel. Zij hoeven dus geen aanvraagdocument te bezorgen aan VLP. Na de online betaling van je licentie staat deze onmiddellijk in orde en kan je inschrijven voor wedstrijden! 

Ook de sportbeoefenaars die in 2017 een competitieve licentie hadden, vernieuwen deze online via Equibel.
Kijk bij de hernieuwing van je licentie steeds je facturatiegegevens na! 
Na ontvangst van de betaling voor je licentie staat je licentie in orde en zal je binnen de 4 tot 6 weken je lidkaart van VLP ontvangen samen met een proefexemplaar van Hippo Revue.

Nieuwe leden

Leden die voor het eerst hun competitieve licentie willen aanvragen, kunnen dit vanaf 2018 online doen en niet meer via het papieren aanvraagdocument. Deze sportbeoefenaars kunnen terecht op ons online aanvraagdocument
Ook hier is het eerst nodig dat je je lidmaatschap laat registreren bij een VLP-club. Vraag ook steeds naar je licentienummer, je hebt dit namelijk nodig bij de aanvraag van je competitieve licentie. 
Van zodra wij je aanvraag hebben ontvangen, verwerken we zo snel als mogelijk je aanvraag. Je ontvangt binnen de 5 werkdagen de factuur voor je licentie. Na ontvangst van de betaling voor je licentie staat je licentie in orde en zal je binnen de 4 tot 6 weken je lidkaart van VLP ontvangen samen met een proefexemplaar van Hippo Revue.

Buitenlandse sportbeoefenaars

Leden die niet over een Belgische nationaliteit beschikken, kunnen vanaf 2018 ook hun licentie online hernieuwen of aanvragen. Zij dienen wel nog steeds hun buitenlands attest te bezorgen aan VLP!
Buitenlandse ruiters die voor het eerst een competitieve licentie aanvragen doen dit via het aanvraagdocument op onze website. 
Indien de buitenlandse sportbeoefenaar ooit een competitieve licentie heeft gehad, kan hij deze online hernieuwen via Equibel.

Recreatieve sportbeoefenaars

Recreatieve leden dienen nog steeds langs te gaan op hun VLP-club om daar de verzekering voor 2018 te verlengen!

Voor vragen kan je steeds terecht op licenties@vlp.be


Auteur: SB
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian