contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40137
leden

Nieuws

21/01/2015 | Algemeen | media   |  

Media: Vanavond paardensport op PlattelandsTv

Op woensdagavond start de nieuwe paardenprogrammatie op PlattelandsTv, op kanaal 22 van Telenet. Met deze keer in ons aanbod:

WOENSDAG 21 JANUARI

19.00 – 20.00u: Horse & Country (Nederlands paardenprogramma)

21.00 - 22.00u: HippoTv Sport!  - Wereldbeker mennen: CAI-W Mechelen

  • HippoTv Sport! brengt een uitgebreide becommentarieerde samenvatting van de 6de manche in het huidige wereldbekerseizoen mennen: de CAI-W Mechelen. (commentaar: Mark Wentein & David Serlet)

22.30 - 23.00u: HippoTv

  • FEI Equestrian World (seizoen 2014 afl.12) (In deze nieuwe aflevering reizen we de wereld rond. Las Vegas bereidt zich voor op de finales van het huidige wereldbekerseizoen, in Southern Utah volgens we een speciale therapiesessie met paarden en in Baku, Azerbeidzjan, zijn we te gast op de uitreiking van de FEI-Awards.)

Herhalingen van HippoTv Sport zie je op maandag, woensdag en vrijdag telkens om 21.00 uur en op zaterdag om 23.00uur. PlattelandsTv is een zender die volledig in het teken staat van wat leeft op den buiten. De boerenstiel, de geuren, kleuren en smaken van het platteland, jagen en vissen … én paarden. PlattelandsTv maakt deel uit van het basispakket van Telenet Digital Tv en is gratis te bekijken op kanaal 22. 


Auteur: BG
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian