contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

11/02/2015 | Algemeen | media   |  

Media: Vanavond paardensport op PlattelandsTv

Op woensdagavond start de nieuwe paardenprogrammatie op PlattelandsTv, op kanaal 22 van Telenet. Met deze keer in het aanbod: 

WOENSDAG 11 FEBRUARI

19.00 – 20.00u: Horse & Country (Nederlands paardenprogramma)

21.00 - 22.00u: HippoTv Sport!  - Wereldbeker Dressuur: CDI5*-W Amsterdam

  • HippoTv Sport! brengt een uitgebreide becommentarieerde samenvatting van de 6de manche in het huidige wereldbekerseizoen dressuur: de CDI5*-W Amsterdam. (commentaar: Jeroen Devroe, Carmen De Bondt & David Serlet)

22.30 - 23.00u: HippoTv

  • FEI Equestrian World (2015 afl.1) (In ons maandelijkse magazine FEI Equestrian World trekken we deze keer onder meer naar South Dakota in de States voor een bezoek aan een traditionele koetsenbouwer en stoppen we ook in Australië voor een ontmoeting met de internationale eventingamazone Wendy Schaeffer)

Herhalingen van HippoTv Sport zie je op maandag, woensdag en vrijdag telkens om 21.00 uur en op zaterdag om 23.00uur. PlattelandsTv is een zender die volledig in het teken staat van wat leeft op den buiten. De boerenstiel, de geuren, kleuren en smaken van het platteland, jagen en vissen … én paarden. PlattelandsTv maakt deel uit van het basispakket van Telenet Digital Tv en is gratis te bekijken op kanaal 22. 


Auteur: BG
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian