contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

08/04/2015 | Algemeen | media   |  

Media: Vanavond paardensport op PlattelandsTv

Op woensdagavond start de nieuwe paardenprogrammatie op PlattelandsTv, op kanaal 22 van Telenet. Met deze keer in het aanbod:

WOENSDAG 08 APRIL

19.00 – 20.00u: Horse & Country (Nederlands paardenprogramma)

21.00 - 22.00u: HippoTv Sport! Wereldbeker Dressuur: Seizoensoverzicht

  • HippoTv Sport! brengt in aanloop naar de wereldbekerfinale dressuur van 15 tot 19 april in Las Vegas enkele memorabele momenten in beeld uit de verschillende manches van dit 30ste wereldbekerseizoen.

22.30 - 23.00u: HippoTv:  FEI-Equestrian World (2015/afl.3)

  • In deze aflevering van ons maandelijks magazine FEI World bezoeken we 6-voudig wereldbekerwinnaar vierspanmennen Boyd Exell in zijn nieuwe thuis in Nederland, maken we in Parijs een afscheidsportret van 3-voudig wereldbekerwinnaar voltige Nicolas Andreani en trekken we naar Las Vegas voor een vooruitblik op de wereldbekerfinales jumping en dressuur.

Herhalingen van HippoTv Sport zie je op maandag, woensdag en vrijdag telkens om 21.00 uur en op zaterdag om 23.00uur. PlattelandsTv is een zender die volledig in het teken staat van wat leeft op den buiten. De boerenstiel, de geuren, kleuren en smaken van het platteland, jagen en vissen … én paarden. PlattelandsTv maakt deel uit van het basispakket van Telenet Digital Tv en is gratis te bekijken op kanaal 22. 


Auteur: BG
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian