contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39324
leden

Nieuws

03/06/2019 | Algemeen | Algemeen   |  

Mennen: Sterke prestaties maar toch geen medaille in Valkenswaard

Geen geluk voor het Belgisch Vierspanteam (Glenn Geerts en Dries Degrieck) in Valkenswaard ondanks hun knappe prestaties. Na twee mooie top 10-plaatsen in het onderdeel dressuur stond België voorlopig op brons. Glenn Geerts schreef op zaterdag de marathon op zijn naam en Dries Degrieck was goed voor de negende plaats. Hierdoor schoof België op naar het zilver. 

In de vaardigheid was het voor Glenn Geerts dikke pech. Helemaal gefocust begon Glenn aan zijn parcours maar miste naar het einde toe poort 18, wat een uitsluiting als gevolgd had. Geen klassering dus voor het Belgisch team in de Nations Cup en geen Wereldbekerpunten voor Glenn Geerts. Ook Dries Degrieck had een off-day maar kon toch nog een zevende plaats behalen in het eindklassement. 

Niet enkel de paarden maar ook de ponyteams waren in bloedvorm afgelopen weekend. Op de CAI Bornem gingen zowel Nico Van Praet (tweespan) en Tinne Bax (vierspan) met de eindoverwinning aan de haal!

Proficiat aan alle deelnemers!

De resultaten van DVI Valkenswaard kan je hier terugvinden. 

De resultaten van CAI Bornem kan je hier terugvinden. 


Auteur: HM
Foto's: Driving Valkenswaard 2019
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian