contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

27/09/2018 | Algemeen |   |  

Mennen: VLP & LRV trekken samen de “kar”, in het belang van de mensport!

Met veel fierheid en in de overtuiging dat we samen sterker staan, kondigen VLP en LRV een nieuwe samenwerkingsovereenkomst aan. Deze overeenkomst omvat de mencompetitie voor het seizoen 2018 – 2019.

In het verleden bewees een dergelijke nauwe samenwerking reeds zijn vruchten af te werpen. Een lagere inschrijvingsdrempel zorgde voor meer inschrijvingen, een bredere waaier aan organisaties en meer beleving. Een echte boost voor de mensport!

In het belang van de sport werd er beslist om, anders dan voorgaande jaren, deze samenwerking niet enkel te richten op het indoor- maar ook uit te breiden naar het outdoorwedstrijdseizoen. Zo zullen onder andere de kalenders op elkaar worden afgestemd om zo min mogelijk dubbele wedstrijden te bekomen.

Er zal vooral gefocust worden op de beginnende menners tot op middelhoog competitief niveau.

Als ‘kers op de taart’ kan er tijdens Flanders Horse Expo terug de  ‘Superfinale’ gereden worden. De beste menners, over de beide federaties heen, zullen er zich met elkaar meten in een spannende strijd!

Alle details omtrent type licenties, inschrijvingsgelden, type wedstrijden, kalenders en voorwaarden kan je hieronder terugvinden.

We wensen alvast alle menners en grooms veel succes!

Voorzitter en directie VLP

Glenn Maes 

Inge Vandael

Voorzitter en directie LRV

Georges Van Keerberghen

Arthur Tanghe

Maude De Smedt

 

BIJLAGE:


Auteur: VLP & LRV
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian