contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
14431
leden

Nieuws

29/11/2017 | Algemeen | Algemeen   |  

Mennen: Winnaar Best off 2017 gekend!

Dit jaar werd voor het eerst de "Best Off 2017" gelanceerd. Het idee was om in twee verschillende fases de menliefhebbers te laten stemmen op hun favorieten. Zo waren er 3 verschillende categorieën (de Leukste Wedstrijd 2017, Men-Persoonlijkheid 2017 en Meest Beloftevolle Menner 2017). In een eerste fase konden de namen doorgegeven worden van de personen die jullie in een tweede ronde wilden terugzien.

In de tweede en beslissende fase diende er uiteindelijk gestemd te worden op de genomineerde kandidaten. Er werd maar liefst 583 keer gestemd door jullie in de tweede fase. De stemronde is afgelopen en de winnaars van de drie catgerorieën zijn gekend!

Wie de gelukkigen zijn zal bekend gemaakt worden op het mennersfeest zelf! Op 2 december zullen de verdiende winnaars een speciale prijs in ontvangst mogen nemen. Het Mennersfeest zal doorgaan in het Koesthuis te Herzele. De mensen die ingeschreven hebben zijn van harte welkom vanaf 19u! 


Auteur: JS
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian