contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
9813
leden

Nieuws

05/12/2017 | Algemeen | Algemeen   |  

Mennen: Geslaagd Mennersfeest

Afgeslopen zaterdag 2 december vond het mennersfeest 2017 plaats. Het jaarlijkse festijn ging door in het Koetshuis te Herzele. Tijdens deze gezellige avond was er de prijsuitreiking van het Belgisch Kampioenschap en het regelmatigheidscriterium. Voor de eerste maal was er ook een Best Off in 3 verschillende categoriën! 

De avond begon om 19u met een hapje en drankje op de receptie. Nadien konden de genodigden kiezen tussen een walking dinner of een zitplaats aan tafel. Tussen de vele uitgebreide en lekkere hapjes door werden de verschillende prijzen uitgereikt. Dankzij de sponsors kregen de menners prachtige prijzen, zo sponsorde Woodyfence (Johan) een bon van € 500 voor de Best Off van leukste wedstrijd 2017. Dankzij Cavalor (vertegenwoordigd door Hugo De Kimpe) kreeg elke laureaat ook wat lekkers voor zijn paard/pony mee. We willen ook nog Palm bedanken voor de attentie die zij aan de winnaars van elke categorie meegaven. 

Deze editie van het mennersfeest was alvast een schot in de roos. We danken jullie dan ook voor het enthousiasme en de talrijke opkomst! 

Er werden tijdens deze avond foto's genomen door de familie Van Der Speeten. Je kan foto's terugvinden via de facebookpagina van menteamvanderspeeten of via de facebookpagina van VLP.

Winaars Best Off 2017

  • leukste wedstrijd: Elsegem (Willy Naessens)
  • men-persoonlijkheid: Wilfried Blockx 
  • belofte: Seppe Verlee

 


Auteur: JS
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian