contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
37436
leden

Nieuws

06/03/2019 | Algemeen | Clubs   |  

Mennen/Clubs: VLP-club De Schelderuiters organiseren CAI Bornem

Van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni gaat er een internationale menwedstrijd door op de terreinen van De Schelderuiters, Luipegem te Bornem, toegang gratis.


In deze discipline, waar de paarden worden ingespannen voor een wedstrijdkoets, zijn er verschillende proeven:  een dressuurproef ( donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei ), een  spectaculaire uithoudingsproef (marathon genaamd op zaterdag 1 juni) en een vaardigheidsproef over een omloop met kegels.( zondag 2 juni)

Tijdens de dressuurproef wordt het gespan beoordeeld op basis van regelmatigheid, harmonie en ongedwongenheid van de bewegingen alsook op de samenwerking tussen de paarden/pony’s onderling. Tijdens de marathon dient zo snel mogelijk een opgelegd parcours met 7 vaste hindernissen te worden afgelegd. De vaardigheidsproef bestaat erin zo snel mogelijk een omloop afgebakend met kegels af te leggen zonder de kegels te raken.

Het voorprogramma van deze wedstrijd kan u alvast terugvinden via Equibel.

Door de combinatie van Bornem beweegt, een  wandeltocht van  6 – 12 -18 km,  organisatie samen met wandelclub  Kadee op donderdag 30 mei, afternoon tea, foodtrucks, bars en kinderdorp,  vrijdag 31 mei  groomspelen, zaterdag 1 juni spectaculaire marathon met 7 hindernissen, en op zondag vaardigheid en Klein-Brabant ontbijt is dit het evenement dat men moet zien en beleven.

Meer informatie over deze wedstrijd vindt u op de website van De Schelderuiters vzw en via de Facebookpagina.


Auteur: HB via Cathy Dalemans
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian