contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

09/01/2018 | Algemeen | Algemeen   |  

Mennen/In memoriam: Eric Callebaut overleden

Op 6 januari is Eric Callebaut na een slepende ziekte overleden op 52-jarige leeftijd. Hij was naast een succesvolle ondernemer ook een zeer graag geziene ponymenner. 

Eric begon ooit met een vierspan shetlanders en schakelde later over naar de categorie tweespan met 2 heel chique D-pony’s. Vanaf dan was ook zijn zoon Tim vaste groom in de marathon en zijn dochter Jolien in de dressuur, veel te vroeg is aan deze ideale combinatie een einde gekomen. Tot zijn ziekte de kop op stak was hij dikwijls succesvol bij de tweespannen, waar hij diverse overwinningen in de hoogste nationale klasse behaalde. Vorig jaar, toen het opnieuw wat beter ging droomde hij er nog van om weer vierspan te gaan rijden, ook om zijn zoon Tim plezier te doen. Achter onze tranen van verdriet, schuilt de glimlach aan de herinneringen die we over houden aan Eric’s vrolijkheid en optimisme. We wensen aan de familie veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies.

 


Auteur: JS via Marc Van Der Speeten
Foto's: Marc Van Der Speeten
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian