contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
14434
leden

Nieuws

31/01/2018 | Algemeen | Clubs   |  

Opleidingen: Aspirant-initiator organiseren

De hulp van vrijwilligers in je club is van onschatbare waarde. Het opzadelen van paarden, het helpen bij de allerkleinsten, een theorielesje rond opzadelen voor de ouders,... Kortom een heleboel waarbij ze je lesgevers kunnen helpen.

Maar heb je er ook al eens aan gedacht deze vrijwilligers de kans te geven een opleiding hierrond te volgen? Wel dat kan vanaf nu gerust op je eigen club met de aspirant-initiator opleiding! 

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Je kan als club bij VLP een opleiding aspirant-initiator aanvragen. Deze opleiding wordt gegeven in één module van 16u met een permanente evaluatie. Je kan zelf kiezen hoe je deze uren inplant naargelang de werkign van je club (vb: 3 zaterdagen, tijdens een +15j-kamp,...) VLP voorziet het cursusmateriaal en zorgt voor een erkend docent van de Vlaamse Trainersschool. Elke deelnemer die geslaagd is ontvangt na afloop een officieel attest van de Vlaamse Trainersschool.

Je kan dit organiseren voor mensen uit je eigen club of je kan dit openstellen voor iedereen.

Meer info kan je in deze infobundel terugvinden.

Financieel?

Deelnemers betalen voor volledige een opleiding €80. Daarvan gaat er €10/deelnemer naar de club. De overige kosten worden verrekend in het cursusmateriaal en de prestaties van de docent.

Je kan deze opleiding ook in een pakket aanbieden! Combineer de opleiding gerust met een aantal rijlessen of met een kamp. Je kan als club gerust een meerprijs vragen voor de extra diensten.

 

 


Auteur: VVS
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian