contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39823
leden

Nieuws

03/01/2019 | Algemeen | Algemeen   |  

Para-Equestrian: Het nieuwe jaar wordt goed ingezet - Iedereen welkom

De VLP commissie Para-equestrian nodigt alle VLP ruiters van de recreawedstrijden, nationale para-equestrianwedstrijden, officials en hun entourage graag uit voor een nieuwjaarsreceptie met een hapje en een drankje.
Het is de ideale gelegenheid om de laureaten van 2018 nog eens in de bloemetjes te zetten en wat meer info te geven over het komende seizoen, zowel op recreaniveau als op nationaal niveau.
Ook de VLP -juryleden en - stewards zijn van harte welkom!

De receptie gaat door bij QC Stables, in het Zebra Café (Beeldstraat 15, Sint-Niklaas) op vrijdag 8 februari 2018 en start om 19u00.

Alle VLP-para-equestrianruiters vergezeld nodigen wij gratis uit. Aan de andere sympathisanten, kennissen, officials, ... vragen wij een kleine bijdrage van €15. Deze bijdrage zal enkel gebruikt worden voor de verdere werking van de para-equestriansport in 2019 en de financiering van deze nieuwjaarsreceptie.

Geeft u alvast tegen 29/01/2019 via DEZE LINK uw komst (met het aantal personen) door, zodat wij voldoende hapjes en drankjes kunnen voorzien.

Wij hopen op uw talrijke aanwezigheid!

De VLP Para-equestriancommissie bedankt QC Stables voor hun partnership bij deze receptie!


Auteur: AK
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian