contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40009
leden

Nieuws

08/02/2018 | Algemeen | Algemeen   |  

Para-equestrian: jaar goed ingezet met huldiging laureaten 2017

Op vrijdag 2 februari werden alle VLP ruiters, officials en sympathistanten van de para-equestriansport uitgenodigd voor een gezellige nieuwjaarsdrink bij QC Stables (Sint-Niklaas).
Ter zelfde tijd werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om door te geven wat 2018 voor zowel de nationale/internationale, als de ruiters binnen het recreacircuit in petto heeft. Lid van zowel de nationale, als VLP commissie para-equestrian, Sander Stadeus zette alles in een knappe presentatie.
Als laatste werden ook de laureaten van 2017 nogmaals in de bloemetjes gezet. De practige bloemen werden dankzij commissielid Gerald Trekels, geschonken door Agora (Nick Van Turnhout).

De top 3 binnen het recreacircuit ontving bloemen. Dit moet de motivatie zijn om het dit jaar misschien nog beter te doen.

Isabelle Vandooren: 1e plaats Elien Laheyne: 2e plaats Mathijs Catteuw: 3e plaats

Evelien Van Looveren werd gelauwerd als winnares van het Belgisch Kampioenschap in 2017.

Manon Claeys zette met haar zilveren medaille een knappe prestatie neer op het EK. Voorzitter van de VLP-commissie en lid van de nationale commissie, Walter Van Haegenborgh gaf de bloemen en een aandenken.

foto (Manon Claeys)

De VLP-commissie para-equestrian bedankt alle aanwezigen voor de gezellige avond, de leuke babbels en de samenhorigheid binnen de sport.


Tevens willen zij ook hun partners bedanken die deze avond mee mogelijk maakten:

Agora Bloemen (Nick Van Turnhout) QC Stables (Sint-Niklaas)

 


Auteur: AK
Foto's: AK
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian