contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39977
leden

Nieuws

12/11/2019 | Algemeen | Clubs   |  

Promo: Cavalluna komt terug naar België en VLP-leden krijgen korting!

Europa’s populairste paardenspektakel komt terug naar het Sportpaleis in Antwerpen van zaterdag 29 februari tot zondag 1 maart 2020. Het Sportpaleis wordt omgetoverd tot een plek die het publiek uitnodigt om te dromen en zich te verwonderen.

Maak je klaar voor ‘Legend of the Desert’

De nieuwe show ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’ neemt je weer mee op een adembenemende reis. Het geheimzinnige verhaal van deze show draait rond een prinses van een woestijnvolk, die een ongelofelijke opdracht toevertrouwd krijgt. Ze moet het geheim van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld van een groot gevaar te vrijwaren. Zal ze er op tijd in slagen om de eeuwenoude opdracht tot een goed einde te brengen en zo alles wat haar lief en dierbaar is te redden?

“CAVALLUNA – Legend of the Desert” zal heel Europa betoveren met een fantastische symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Beleef deze spectaculaire show op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 en verheug je nu al op nieuwe onvergetelijke momenten en beeldschone paarden.

Cavalluna – Sportpaleis Antwerpen:

  • Zaterdag 29 februari 2020 – 15u & 20u
  • Zondag 1 maart 2020 – 15u

Kinderen t.e.m. 10 jaar genieten van een mooie korting.

Kom je graag in groep? Voor interessante groepsvoorwaarden kan je contact opnemen per mail via groepen@sportpaleisgroup.be.

 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian