contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
36216
leden

Nieuws

29/01/2019 | Algemeen |   |  

Promo: Heb jij je tickets al voor Cavalluna?

Cavalluna: World of Fantasy is de nieuwe naam voor de bekende Apassionata-shows. Tijdens een grote Europa-tournee komt deze show ook naar Antwerpen en Brussel!  De Nederlandstalige show gaat door in het Sportpaleis op zaterdag 2/02/2019 en zondag 3/02/2019, de Franstalige show gaat door op 16 en 17/03/2019 in Vorst Nationaal.

VLP heeft ook dit jaar een samenwerking met de organisatie van Apassionata en kan de leden een korting aanbieden van 7 euro! 

Bestel nu je kaarten en maak er met het hele gezin, familie, vrienden of collega’s een onvergetelijke uitstap van. Kinderen t/m 10 jaar krijgen automatisch een korting van 50% op de normale ticketprijs.
Leden van VLP leden krijgen € 7 korting!

Leden van VLP krijgen korting, zij dienen de promotiecode "VLP" in te geven bij het plaatsen van een bestelling. Opgelet, VLP is hoofdlettergevoelig, gelieve alles in hoofdletters in te geven.

Meer informatie kan je vinden op de website van Cavalluna of op deze pagina op VLP

 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian