contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
13972
leden

Nieuws

09/11/2017 | Algemeen |   |  

Promo: VLP-leden krijgen korting voor Apassionata!

Na 12 succesvolle Antwerpse edities trekt het paardenspektakel Apassionata in 2018 voor het eerst naar Brussel. In Vorst Nationaal staat op zaterdag 3 en zondag 4 maart 2018 de nieuwe show ‘Companions of Light' op het programma.

Al sinds 2003 brengt Apassionata, het meest vermaarde paardenspektakel van Europa, jaarlijks vele duizenden paardenliefhebbers in verrukking. Apassionata doet het publiek dromen en lachen tijdens magische ontmoetingen tussen mens en paard en charmeert de toeschouwers met prachtige paarden en getalenteerde ruiters, adembenemende paardrijkunst, schitterende lichteffecten, dansers en danseressen en wondermooie muziek.

Ook bij de nieuwe Apassionata-show ‘Companions of Light’ mag het publiek een vuurwerk vol emotie en creativiteit verwachten. Jong en oud zullen worden bekoord door dressuurnummers en taIrijke gedurfde stunts die vaardigheid en flexibiliteit vereisen van paard en berijder. Tegelijk zullen ze de meest veelzijdige gevoelens beleven, van kippenvel tot ultieme spanning, lachen, verwondering en meehuiveren. Grandioze paardrij- en danskunst, meeslepende muziek, fascinerende lichteffecten en een betoverend decor maken ‘Companions of Light’ tot optimaal, uniek vertier voor groot en klein en tot een ideale uitstap met heel de familie.

Kaarten kosten 43, 53 en 63 euro, maar er is goed nieuws! VLP-leden krijgen korting bij het ingeven van de kortingscode VLP (opgelet, allemaal in hoofdletters!)

----

Apassionata is Europa’s succesvolste live-entertainmentshow met paarden. Zijn spektakels worden geproduceerd door Apassionata World, een bedrijf dat ontstond in 2002 in Duitsland onder de naam EquiArte en sinds 2003 met Apassionata doorheen Europa toert. In 2006 kwam Apassionata voor het eerst naar Antwerpen, waar de voorbije jaren voorstellingen plaatsvonden in het Sportpaleis of de Lotto Arena. PSE-Belgium is de organisator van de shows in België. De voorstellingen in Vorst Nationaal zijn een co-organisatie van PSE-Belgium en OD Live
Mis het niet!

Bestel nu je kaarten en maak er met het hele gezin, familie, vrienden of collega’s een onvergetelijke uitstap van. Kinderen t/m 10 jaar krijgen automatisch een korting van 50% op de normale ticketprijs.
Leden van VLP leden krijgen € 7 korting!

Leden van VLP krijgen korting, zij dienen de promotiecode "VLP" in te geven bij het plaatsen van een bestelling. Opgelet, VLP is hoofdlettergevoelig, gelieve alles in hoofdletters in te geven.

Reserveren kan online via deze link!


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian