contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40135
leden

Nieuws

09/08/2016 | Algemeen |   |  

RIO - DRESSUUR: VLP-talent Jorinde Verwimp start in het tweede gedeelte op donderdag


VLP-talent Jorinde Verwimp werd in 2014 beloond met de titel 'VLP-talent van het Jaar'. Ze behaalde heel wat overwinningen in de jeugdreeksen en kende een vlotte overstap naar de senioren.

Vorig jaar eindigde ze als beste Belg in het eindklassement op het EK voor senioren en dit jaar ziet ze haar Olympische droom werkelijkheid worden. Voor de allereerste keer zal ze deelnemen aan de Olympische spelen.Ze doet beroep op haar trouwe viervoeter Tiamo die gisteren groen licht kreeg na de medische keuring. Loting heeft vandaag beslist dat Jorinde en Tiamo in het tweede gedeelte starten, m.a.w. op donderdag 11-08-2016 en dit om 18u39 (Belgische tijd).

Morgen zullen de combinaties uit het eerste gedeelte hun kwalificatieproef afwerken. Vrijdag staat de Grand Prix Special op het programma en maandag wordt de Grand Prix Freestyle verreden.

Wij wensen Jorinde veel succes toe!

Auteur: Femke Brosens
Foto's: KBRSF
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian