contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40109
leden

Nieuws

24/08/2018 | Algemeen | Topsport   |  

Road to Tryon 2018: Volg alles live dankzij Equifans reporter

Nu de Wereldspelen (WEG) steeds dichter en dichterbij komen, willen wij nog graag onze partner Equifans vernoemen. Equifans staat voor de groep supporters die onze atleten gaan steunen en aanzetten tot nog grotere prestaties!

Dankzij Equifans reporter Marie-Fleur Van Laere kunt u het hele WEG-gebeuren live meemaken. Zo kunnen ook wij vanuit België de vele en hopelijk mooie resultaten van onze atleten rechtstreeks volgen! Dankzij het Facebookkanaal, Instagramkanaal en de website van Equifans kunt u alle disciplines op de voet volgen. 

Hopelijk supportert u samen met vrienden, familie,... voor onze Belgische ruiters en amazones, net zoals het hele land deed voor de Rode Duivels. Want ook zij verdienen het om een steuntje in de rug te krijgen! Haal de Belgische vlaggen al maar weer uit de kast want op 11 september is het zover en starten de WEG in Tryon!


Auteur: CM
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian