contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

24/12/2013 | Algemeen | Sportkampen   |  

Sportkampen: Inschrijvingen VLP-sportkampen 2014 openen op woensdag 15 januari!


Het is bijna zover. Op woensdag 15 januari gaan de inschrijvingen voor de VLP-sportkampen 2014 open. Dan is het mogelijk om in te schrijven voor een onvergetelijk VLP-sportkamp op één van onze 8 VLP-kampplaatsen. Ja, je leest het goed! In 2014 verwelkomen we Lille Stables en Ruiterschool Beggard als nieuwe VLP-kampplaats. Deze 2 accommodaties bijten de spits af als eerste VLP-kampplaatsen in de provincie Antwerpen. Vanaf 2014 kunnen enthousiaste ruiters dus ook terecht in deze provincie voor een knallende week vol paardensportplezier.


Aandachtspunten bij inschrijving

Inschrijven kan vanaf 15 januari 2014 via de website van VLP: www.vlp.be > sportkampen > inschrijven.

Leden van VLP kunnen een voordeeltarief genieten van 15 euro. Hiervoor moet het VLP-lidmaatschap van de kamper in orde zijn bij VLP vóór inschrijving. Het moment van inschrijving is bepalend. Na inschrijving is het niet meer mogelijk om te genieten van het voordeeltarief. Ook niet wanneer je nadien jouw VLP-lidmaatschap in orde zou maken.

Maak dus nu alvast jouw VLP-lidmaatschap in orde via jouw VLP-club!


Zoek jouw VLP-sportkamp!

Beginnende en ervaren ruiters kunnen kiezen uit het aanbod van 91 VLP-sportkampen. De klassieke initiatie- en vervolmakingskampen worden ingericht, maar hiernaast kan je ook terecht op een sportkamp dat zich specialiseert in springen, endurance, rijvaardigheid, … Neem alvast een kijkje in de gloednieuwe VLP-kampbrochure of op de website www.vlp.be (sportkampen) voor een sportkamp op jouw maat!

Tot binnenkort op VLP-sportkamp!

 


Auteur: KDC
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian