contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40007
leden

Nieuws

05/09/2018 | Algemeen | Sportkampen   |  

Sportkampen: Zomer 2018 zit er op!

De zomervakantie is voorbij en ook alle sportkampen van VLP zijn afgelopen. Meer dan 2000 kinderen gingen de voorbije twee maand op kamp in één van de acht VLP-kampplaatsen en beleefden daar onvergetelijke avonturen! Bedankt aan alle deelnemers en ouders voor het vertrouwen in de Vlaamse Liga Paardensport!

Een impressie van enkele sportkampen kan je op onze Facebookpagina terugvinden.

Natuurlijk zijn deze sportkampen niet mogelijk zonder het fantastische monitorenteam! Bijna 100 monitoren gaven afgelopen zomer het beste van zichzelf en zorgden er voor dat alle deelnemers een leuke tijd beleefden! Elke lesgever is daarnaast ook gefiplomeerd zodat zij voor een hoop leerrijke momenten en toffe lessen kon zorgen! Daarom wil VLP graag haar lesgevers bedanken voor hun inzet en engagement de afgelopen twee maand!

Nu eventjes uitblazen, en binnen enkele weken verwelkomen we jullie graag tijdens de herfstvakantie. Wil je er nog bij zijn? Dat kan! Schrijf je dan HIER in.


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian