contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
13973
leden

Nieuws

29/07/2016 | Algemeen | Topsport   |  

TOPSPORT EVENTING: Karin Donckers en Joris Vanspringel in 1000 zonnen


Intussen hebben onze VLP-eventingruiters België verlaten richting Rio de Janeiro. Vier jaar lang stond alles in het teken van Rio2016 en volgende week is het eindelijk zo ver! Vanaf maandag 1 augustus tot en met vrijdag 5 augustus, elke dag om 19u40, kan je de laatste voorbereidingen van beide meervoudige Olympische eventingruiters volgen in de rubriek "Wordt vervolgd" van "1000 zonnen". De dag na de laatste uitzending start de competitie op zaterdag 6 augustus.

Tijdens de Olympische Spelen is de discipline eventing de eerste hippische discipline die van start gaat op zaterdag 6 en zondag 7 augustus met de dressuurproeven. Maandag 8 augustus staat de cross-country op het programma en dinsdag 9 augustus zal de afsluitende jumping doorgaan.
 
1000 zonnen heeft Karin Donckers en Joris Vanspringel gevolgd in hun voorbereidingen richting de Olympische Spelen te Rio tijdens een jumpingtraining met Dirk, de internationale wedstrijd te Luhmühlen, trainingen/dagelijks werk thuis, in de quarantaine en nog veel meer.

Kortom, we krijgen dus een unieke blik achter de schermen!
 
We wensen VLP-ruiters Karin Donckers en Joris Vanspringel, net als alle andere VLP'ers die in actie komen in Rio, alvast veel succes toe in Rio.
 
 

Auteur: EV
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian