contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
37436
leden

Nieuws

11/03/2019 | Algemeen | Topsport   |  

Talenten: Geslaagde talentenstimulering bij Maurice Van Roosbroeck

Op dinsdag 5 maart kregen de winnaars van de VLP-Talentenstimulering 2018 een stagenamiddag aangeboden bij Maurice Van Roosbroeck te Bonheiden.

Ook in 2018 werd er vanuit het VLP-Talentenplanpowered by Cavalor, per provinciale en per leeftijdsgroep (12-15 jaar en 16-18 jaar) een ranking bijgehouden voor de provinciale ruiters. Deze ranking maakt deel uit van de Talentenstimulering, de basislaag van de piramide van het VLP-talentenplan, powered by Cavalor. De ruiters kregen punten op basis van foutloze omlopen (vanaf 1m) en de rankings zijn online en in realtime te volgen via deze link.

Er stond voor de aanwezige ruiters een springles op het programma. De ouders en supporters kregen intussen een hapje en drankje aangeboden.

Maurice wees op het belang van een goede basis en nam uitgebreid de tijd om elke combinatie individueel te begeleiden. Hij besprak met elke deelnemer zijn of haar verbeterpunten en pakte deze efficiënt aan. De ruiters kregen tevens veel tips mee waarmee ze thuis en bij hun eigen trainer verder aan de slag kunnen.

Ook Cavalor was aanwezig om met de aanwezige ruiters en ouders de voeding van de paarden te bespreken en de deelnemers kregen een goodiebag met producten en een kortingsbon.

Enkele sfeerbeelden van een leuke dag: 

Bedankt aan Maurice Van Roosbroeck voor de hartelijke ontvangst en bedankt aan trouwe partner Cavalor! Meer info over de VLP Talentenstimulering kan je hier vinden: VLP Talentenstimulering.


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian