contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39860
leden

Nieuws

01/10/2018 | Algemeen | Topsport   |  

Talentenplan: Jeroen De Winter versterkt A-kader van VLP-Talentenplan

Afgelopen weken zette VLP-Talent Jeroen De Winter enkele prachtige prestaties neer.  Enkele weken terug werd hij op magistrale wijze wereldkampioen bij de 6-jarige paarden in Lanaken met Mystic van 't Hoogeinde. Jeroen werd deze zomer ook al vice-Belgisch Kampioen Young Riders en hij was deel van het team Young Riders die op het Europees Kampioenschap in Fontainebleau een vierde plaats behaalden. We zien Jeroen vaak aan het werk in CSI2* en CSI3* -competities, maar ook met jonge paarden boekte hij al heel wat successen. Zo bracht hij de hengsten Nixon van 't Meulehof en Leandro VG succesvol uit op de PAVO Hengstencompetitie. Ook afgelopen weekend op de Waregem Horse Week presteerde Jeroen zeer goed en won hij de BWP-rubriek voor 7 jarige paarden. 

Jeroen zat dit jaar al in het Talentenplan als High Potential. Dankzij zijn mooie resultaten wordt hij nu deel van het A-kader van het Talentenplan 2018! Proficiat Jeroen!

Het VLP-Talentenplan, powered by Cavalor, heeft tot doelstelling toekomstige topruiters in een vroeg stadium te ontdekken en te begeleiden. Tevens richt het plan zich op de versteviging van topsportcompetenties door het aanbieden van geschikte opleidingen. Door het Talentenplan worden onze beloften in contact gebracht met onze huidige topsporters.


Auteur: EVW
Foto's: Paardenfotograaf
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian