contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39324
leden

Nieuws

01/07/2019 | Algemeen | Topsport   |  

Talentenplan: Mooie samenwerking tussen TRUST Equestrian en VLP-Talentenplan

TRUST Equestrian en het VLP-Talentenplan klaar voor een mooie samenwerking!

In navolging van KEP Italia, sluit ook het Nederlandse bittenmerk TRUST Equestrian een samenwerking met het VLP-Talentenplan, powered by Cavalor.

Het is dan ook met trots dat het VLP-Talentenplan een samenwerking voorstelt met TRUST Equestrian.

TRUST Equestrian verzorgde een interessante TRUST Bittenworkshop voor het VLP-Talentenplan. Nadien hadden de VLP-Talenten de mogelijkheid om, geheel vrijblijvend, in te tekenen op een sponsoring door TRUST Equestrian. De VLP-Talenten die ingaan op deze sponsoring ontvangen bij aanvang van deze samenwerking een TRUST bit naar wens. Voor hun bittenkeuze konden de Talenten terecht bij de experten van TRUST Equestrian die hen adviseerden. Op maandagavond 1 juli kregen de Talenten hun bit overhandigd door mevrouw Claire Willemsz Geeroms en mevrouw Suzanne Feberwee van Equine Industry. De Talenten waren zeer enthousiast over deze mooie samenwerking!

De Vlaamse Liga Paardensport wil dankzij het Talentenplan toekomstige topruiters in een vroeg stadium ontdekken en gepast begeleiden. Daarnaast richt het plan zich op de versteviging van topsportcompetenties door jonge paardensporters geschikte opleidingen aan te bieden. Zo komen onze beloften in contact met onze huidige topsporters. Het VLP-Talentenplan richt zich op de drie Olympische disciplines, jumping, dressuur en eventing.

Dit jaar telt het A-kader 12 leden, het B-kader 34 jeugdige ruiters en worden er 11 opkomende talenten als High Potential beschouwd. Sinds enkele jaren wordt het VLP-Talentenplan ondersteund door trouwe partner Cavalor en KEP Italia.

VLP is alvast laaiend enthousiast over deze nieuwe samenwerking en kijkt positief naar de toekomst! We kijken er dan ook naar uit om onze VLP-Talenten aan het werk te zien met hun nieuwe TRUST Equestrian bitten.

 
 
 

Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian