contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

25/04/2017 | Algemeen | Topsport   |  

Talentenplan: Nieuwe samenwerking met KEP Italia!

KEP Italia ondersteunt het VLP-Talentenplan, powered by Cavalor!

Met trots stelt het VLP-Talentenplan, powered by Cavalor een tweejarige samenwerking voor met KEP Italia.

KEP Italia is een Italiaans merk dat extreem lichtgewicht hoogwaardige en uiterst veilige rijhelmen ontwerpt en produceert. Het merk heeft een uitgebreide collectie ruitercaps die compleet naar wens van de ruiter aangepast kunnen worden. De helm is licht van gewicht en heeft een perfecte en comfortabele pasvorm, waarbij ultieme veiligheid en bescherming gewaarborgd blijven.

Veiligheid is voor VLP een enorm aandachtspunt en we zijn dan ook zeer trots om een samenwerking te kunnen aankondigen met KEP Italia, koploper qua veiligheid, design en comfort op het gebied van rijhelmen voor alle takken van de paardensport.

Tijdens deze samenwerking kunnen de VLP-Talenten, dit geheel vrijblijvend, een tweejarig sponsorcontract aangaan met KEP Italia. Als de VLP-Talenten ingaan op deze sponsoring ontvangen zij bij aanvang van deze samenwerking een aantal mooie helmen volledig naar eigen wens. De Talenten kunnen dan hun KEP op wedstrijd dragen, maar uiteraard ook thuis tijdens de trainingen.

De Vlaamse Liga Paardensport wil dankzij het Talentenplan toekomstige topruiters in een vroeg stadium ontdekken en gepast begeleiden. Daarnaast richt het plan zich op de versteviging van topsportcompetenties door jonge paardensporters geschikte opleidingen aan te bieden. Zo komen onze beloften in contact met onze huidige topsporters. Het VLP-Talentenplan richt zich op de drie Olympische disciplines, jumping, dressuur en eventing. Het Talentenplan bestaat in 2017 al 10 jaar en dit jaar telt het A-kader 10 leden, het B-kader 27 jeugdige ruiters en worden er 5 opkomende talenten als High Potential beschouwd. Sinds enkele jaren wordt het VLP-Talentenplan ondersteund door trouwe partner Cavalor. Cavalor is zeer blij met de extra ondersteuning van KEP Italia. De jeugd een platform geven om zichzelf professioneel te ontwikkelen is en blijft zeer belangrijk, met deze extra steun kunnen we het VLP Talententeam alleen maar versterken.

VLP is alvast laaiend enthousiast over deze nieuwe samenwerking en kijkt positief naar de toekomst! We kijken er dan ook naar uit om onze VLP-Talenten aan het werk te zien met hun KEP Italia rijhelm.


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:






met steun van:





media partners:







 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian