contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39803
leden

Nieuws

05/11/2019 | Algemeen | Topsport   |  

Talentenplan: Thibeau Spits, Vicky Van de Poel en Andres Vereecke versterken A-kader

Er werden afgelopen tijd al mooie resultaten neergezet door de VLP-Talenten. Enkele resultaten konden niet onopgemerkt blijven, waaronder ook die van Vicky Van De Poel, Thibeau Spits en Andres Vereecke. Zij waren voordien al lid van het B-kader of als HP opgenomen in het VLP-Talentenplan. Dankzij hun mooie resultaten en eerste plaatsen van afgelopen tijd, met onder meer overwinning voor Andres op de CSI4* in Luik, een vierde plaats op het EK Juniors voor Thibeau en verschillende overwinningen en ereplaatsen van Vicky worden zij nu deel van het A-kader.

Proficiat Vicky, Andres en Thibeau!

Het VLP-Talentenplan, powered by Cavalor, heeft tot doelstelling toekomstige topruiters in een vroeg stadium te ontdekken en te begeleiden. Tevens richt het plan zich op de versteviging van topsportcompetenties door het aanbieden van geschikte opleidingen. Door het Talentenplan worden onze beloften in contact gebracht met onze huidige topsporters. Het VLP-Talentenplan heeft als partner, naast Cavalor, ook KEP Italia en TRUST Equestrian.


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian