contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
36348
leden

Nieuws

19/03/2019 | Algemeen | Topsport   |  

Talentenplan: Talenten aan het werk gezet tijdens houdingstraining met Kristof Huts

Het seizoen 2019 komt er aan en ook het Talentenplan 2019 draait op volle toeren.

Op maandag 18/03 kregen alle VLP-Talenten een eerste infosessie voorgeschoteld waar ze een houdingstraining kregen onder leiding van Kristof Huts. Na een theoretische uitleg, waarbij het belang en nut van houdingstraining aan bod kwam. Nadien was het tijd voor actie en zette Kristof de Talenten aan het werk! In groep werden de oefeningen uitgelegd en werd hen getoond hoe zij deze thuis goed kunnen uitvoeren. Het bracht veel interactie binnen de groep en de Talenten kregen een hele hoop huiswerk mee naar huis. De volgende houdingstraining gaat door op maandag 6 mei en zal gecombineerd worden met andere interessante infosessie's voor de Talenten.

 

De eventingtalenten kregen afgelopen maanden al dressuur- en crosstrainingen van respectievelijk Sue Baxter en Captain Mark Phillips. Ook in maart staan nog twee trainingen op de planning. Van woensdag 20 tot vrijdag 22 maart kunnen de Talenten meetrainen met de seniorruiters in de crosstraining met Captain Mark Phillips en op zaterdag en zondag 30 - 31 maart een dressuurtraining met Sue Baxter.

Ook de jumpingtalenten staan niet stil! Zij krijgen op woensdag 20/03/2019 een springstage aangeboden olv Marc Van Dijck in het Hippisch Centrum Bonheiden. De deelnemende ruiters krijgen nog wat extra tips en tricks tijdens deze parcourstraining, waar ook ationale coach Rik Deraedt aanwezig is. 

Bijlage: 

 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian