contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40135
leden

Nieuws

24/10/2016 | Algemeen | Topsport   |  

Topsport/Jumping: VLP-ruiters op dreef!


Afgelopen weekend kwamen er verschillende ruiters op internationale wedstrijden aan het werk. De VLP-ruiters waren goed in form en zetten enkele prachtige resultaten neer!

Nicola Philippaerts
en zijn paard H&M Harley v/d Bisschop hebben de vijfsterrenjumping in het Amerikaanse Tryon gewonnen. In een barrage met 6 bleef de Limburger foutloos en zette hij de snelste tijd neer. Na Falsterbo (2012) en de wereldbekerzege in Göteborg (2014) is het de derde vijfsterrenzege voor Nicola.

Ook in Helsinki zetten VLP-ruiters Pieter Devos en Niels Bruynseels mooie resultaten neer. In de Grand Prix (1m60) op zaterdag won Niels met Gancia de Muze! Op zondag werd de wereldbekermanche verreden. Pieter Devos, de week voordien nog goed voor de overwinning in de Grand Prix in Oslo, werd hier knap vierde met zijn toppaard Dream of India Greenfield. Niels Bruynseels werd met Cas de Liberté zevende. Hij reed een snelle barage maar kreeg jammergenoeg een springfout aangerekend.

Dankzij de goede prestaties in Oslo en Helsinki komt Pieter Devos nu aan de leiding van het wereldbekerklassement! VLP wenst de ruiters proficiat!


Auteur: EVW
Foto's: Paardenfotograaf
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian