contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40136
leden

Nieuws

07/04/2017 | Algemeen | Topsport   |  

Topsport: bijeenkomst voor dressuurruiters en coach Sjef Jansen

Eind maart verzamelde bondscoach Sjef Jansen, chef d’équipe Jeroen Van Lent en de Topsportcel de senior dressuurruiters in de vergaderzalen van het KBRSF-gebouw in Zaventem.

Voor de gelegegenheid had Sjef zich van kop tot teen gehuld in zijn Belgische Olympische kledij van Rio. Uiteraard niet zonder reden, hij wou hiermee alvast visueel aan alle aanwezige dressuurruiters tonen dat we één doel hebben: topprestaties leveren op de volgende Olympische Spelen in Tokio. Daarvoor worden momenteel de krijtlijnen uitgezet voor de komende vier jaar. Sjef gaf een motiverende speech en nadien werd er ook uitleg gegeven over andere belangrijke items voor het seizoen 2017.

Er zijn enkele wijzigingen. Vanaf 1 april zijn er vier kaders: het A-kader, High Potentials, B-kader en U25. Ook de criteria zijn aangepast. De gevraagde percentages voor deze categorieën moeten drie keer behaald worden binnen de laatste drie maanden. De gevraagde percentages per kader kan je in onderstaande tabel terugvinden:

 

In het tweede deel van de avond nam toptrainer Henk Kraayenhof het woord. Iedereen werd ondergedompeld in de wereld van de trainingsleer.

De Topsportcel van de KBRSF organiseert ook een nieuwe 'scoutingday' dressuur van het niveau 'Grand Prix. Samen met Sjef Janssen gaan we op zoek naar talentvolle combinaties van het hoogste niveau.
In bijlage kan u de uitnodiging voor dit event terugvinden.
Heb je interesse en voldoe je aan de criteria, meldt je dan per mail aan bij Elise via elise@equibel.be voor 8 mei 2017.

 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian