contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
13972
leden

Nieuws

06/11/2017 | Algemeen | Topsport   |  

Topsport: huldiging medaillewinnaars 2017 door Vlaams minister van Sport

Op maandag 6 november werden alle Vlaamse medaillewinnaars van 2017 uitgenodigd op de huldiging door Vlaams miniser van Sport Philippe Muyters. Tijdens dit bijzonder evenement worden alle atleten in de bloemetjes gezet en voorgesteld aan de pers. De huldiging vond plaats in het Errerahuis in Brussel.

VLP was goed vertegenwoordigd door volgende ruiters: jumpingruiters Pieter Devos, Niels Bruynseels en Wilm Vermeir die een mooie prestatie neerzetten op de Nations Cup finale in Barcelona, para-equestrianamazone Manon Claeys die individueel een zilveren medaille haalde op het EK in Göteborg, menners Glenn Geerts, Dries Degrieck en Edouard Simonet die de bronzen teammedaille behaalden en Edouard de zilveren medaille op het EK in Göteborg en reiningruiters Bernard Fonck, Ann Fonck-Poels, Cira Baeck en Bo Brutsaert die teamgoud en Bernard individueel goud behaalden op het EK Reining in Givrins.

Minister van Sport Philippe Muyters gaf een speech en zorgde nadien voor een persoonlijke babbel met alle atleten. Proficiat aan alle ruiters!

 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian