contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
37436
leden

Nieuws

21/02/2019 | Algemeen |   |  

Algemeen: VLP aanwezig op Flanders Horse Expo!

Het is weer zo ver, onze jaarlijkse afspraak te Gent, Flanders Horse Expo. Ook dit jaar is VLP goed vertegenwoordigd. Je vindt er onze medewerkers op onze stand, in hal 1 aan de hoofdpiste, en kan er bij hen terecht voor al je vragen omtrent je lidmaatschap, de verzekering, verschillende competities, het recreatieve luik.... 

Speciaal in het kader van 2019, het Jaar van de Veiligheid, geven we een leuk gadget weg. Breng onze stand zeker een bezoekje en haal er je gadget af!

Maar er is meer, naast onze VLP-stand is ook Dré opnieuw van de partij. Op vrijdag wordt er opnieuw een educatief parcours voor kinderen uit Gentse scholen georganiseerd, een als apotheose wordt de Dré Show opnieuw opgevoerd. Deze show gaat door in hal 3 om 13u. 

Op zaterdag en zondag is Dré aanwezig met zijn bekende Dré Route! Iedereen kan gratis deelnemen aan dit leuk spelparcours doorheen de ganse beurs. We gaan van start aan de Dré-stand, stand 1001, en je kan ons niet missen want Dré en zijn compagnons bevinden zich aan de ingang van de expo! 

Naast spel is er natuurlijk ook sport op Flanders Horse Expo. Op vrijdag belooft het spannend te worden want dan gaat vierde manche door van de PAVO Hengstencompetitie (Hoofdpiste hal 1, van 18u tot 23u30). Op zaterdagvoormiddag gaat er een CDN, nationale dressuurwedstrijd, door in hal 7 (van 9u tot 12u). Ook de andere disciplines zijn van de partij. Je kan kennismaken met endurance tijdens de demo endurance om 13u in de longeerring in hal 1, en met de discipline TREC tijdens de demo TREC om 9u30 in hal 5.

Ook zondag belooft een drukke en interessante dag te worden. We vangen aan met de spannende finale van de VLP Club Battle! De clubs zijn voorbereid, de supporters zijn er klaar voor! Je kan onze finalisten aan het werk zien in de hoofdpiste van hal 1 van 9u tot 14u. Kom zeker supporteren voor je favoriete club! 

Nadien komen de menners aan bod, met de intussen traditionele mennamiddag! De superfinale van de Flanders Indoor Mencup gaat er door, net als de demo Traditie en Elegantiemennen en ook de bloedstollende vierspanbattle! 

Daarnaast kan je om 11u kennismaken met discipline reining, tijdens de demo reining in hal 5. Er is ook opnieuw dressuur op zondag, want het VLP-Demoteam zet hun beste beentje voor in hal 1, net voor de prijsuitreiking. In hal 7 gaat de finale van Youngster Cup door op zondag van 9u30 tot 11u. 

Je ziet, een hele boel te beleven en de moeite waard om ons een bezoekje te brengen. Meer info, het volledige programma en tickets kan je vinden op de website van Flanders Horse Expo!

Tot dan!


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian