contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40117
leden

Nieuws

27/02/2016 | Algemeen |   |  

VLP-club Speelhoven wint de allereerste VLP Club Battle


Ongelooflijk! Wat een volk, wat een sfeer! We blikken met trots terug op een zeer geslaagde eerste editie van de VLP Club Battle. Maar liefst meer dan vijftig clubs schreven zich in, waarvan de snelste vijftien naar Gent afzakten.

Iedere club bracht vier combinaties aan de start, waarvan één met een recreatieve licentie die nooit eerder een competitieve licentie heeft gehad. Belangrijk om te weten is dat geen van de ruiters, amazones, paarden en pony's ooit nationaal of internationaal gestart mogen zijn.

Twee van de combinaties namen het dressuurgedeelte (proeven E7 en A6) voor hun rekening, de andere twee gaven het beste van zichzelf in de springproeven (70cm en 90cm).

De ruiters en amazones van het winnende team krijgen een stage aangeboden door VLP. De dressuurstage gaat door bij Jorinde Verwimp, de springstage bij stal Philippaerts. 

Om 13u50 reed de eerste deelnemer de piste binnen, om 18u30 kenden we de winnaar. VLP-club Speelhoven wint de VLP Club Battle. Het team bestond uit Amy Hartshorne (Junior - E7), Joni Nackaerts (Contador - A6), Alana Duson (Cointreau - 70cm) en Steffi Van Loo (Agassi-Pie van de Bergerhoeve). 

VLP-club Stal den Buiten eindigt tweede, hiervoor kwamen Nele Noens (Huggy Daula - E7), Nathalie Geerts (Don Jovi - A6), Fleur D'Hooge (Alano - 70cm) en Nathalie van Moer (Joyville vd turfbanken - 90cm) aan de start. Meerdaalhof mocht het brons in ontvangst nemen, hiervoor zorgden Sarah Dons (Haleandro - E7), Amber Celis (Pippilotta - A6), Lize Mariën (Luca - 70cm) en Axelle Pauwels (Adiago Van de Heffinck - 90 cm). 

De supportersclub van het Meerdaalhof zorgde ook voor de meeste decibels en dat werd beloond met een prijs! Zij mochten de prijs voor de beste supportersclub in ontvangst nemen. Met twee bussen kwamen ze naar Gent, dankzij hun enthousiasme mochten ze met de ganse club smullen van een gigantische taart. Daarbij kregen zij een kleine receptie aangeboden. 

Klik hier voor de volledige uitslag.

De foto's kan je bekijken op onze Facebookpagina.

Auteur: Femke Brosens
Foto's: VLP
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian