contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40184
leden

Nieuws

29/08/2014 | Algemeen | Sportkampen   |  

VLP-sportkamp voor 17+ers in september

Wie denkt wel eens terug aan die zalige tijd op paardensportkamp? Van zodra je 18 jaar wordt, is het moeilijker om een paardrijvakantie op maat te vinden. Toch is het mogelijk op het
VLP-vervolmakingssportkamp voor 17+ers!

Dit VLP-sportkamp start op zondagavond 7 september en eindigt vrijdagavond 12 september. Het richt zich naar jongeren en volwassenen van 17 tot en met 25 jaar. Ideaal dus voor wie nog steeds een vakantieperiode wil doorbrengen tussen de paarden en hierbij zijn of haar paardrijskills wil bijsturen!

Het sportkamp gaat door in VLP-kampplaats Rijbaan Piet (KLIK HIER voor de bijlage) te Dendermonde en staat open voor iedereen die reeds de basis van het paardrijden onder de knie heeft. Iedere dag wordt er intensief les (minstens 5 uren paardensport) gegeven, zowel in dressuur als in springen. Een wandeling te paard kan natuurlijk niet ontbreken en de week wordt afgesloten met een training in een wedstrijdparcours. Ook het rijden van jonge paarden en het creëren van een gezonde verstandhouding tussen paard en ruiter staan op het programma.
Rijbaan Piet staat in voor een kwalitatief aanbod aan lespaarden, een ervaren en gediplomeerde lesgever en gastdocent, een gezellige accommodatie en een goed gevuld paardenprogramma.

Zin in een nieuw avontuur? Schrijf je dan snel in! Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij.

Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven voor dit sportkamp is terug te vinden op de website van VLP.


Auteur: JS via Karen De Clercq
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian