contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
38127
leden

Nieuws

23/02/2019 | Algemeen |   |  

VLP versterkt partership met Cavalor

VLP en Cavalor, sinds jaren een mooie combinatie. De Vlaamse Liga Paardensport is dan ook zeer verheugd om te mogen aankondigen dat deze samenwerking opnieuw versterkt wordt! We mogen opnieuw een driejarig contract tekenen voor een totaal partnership, en dit 10 jaar na de ondertekening van de eerste samenwerking!

Sinds 2009 is Cavalor een trouwe partner van VLP. De Cavalor Cup was het eerste partnership en 10 jaar later kunnen we spreken van een vaste waarde in het competitielandschap. Ook dit jaar worden de Cavalor Cups dressuur, jumping en reining behouden en zorgt Cavalor voor ondersteuning bij de Beker van België eventing.

Foto: Glenn Maes, voorzitter VLP en Audrey De Bock, marketing assistant Cavalor

Doorheen de jaren werd Cavalor een trouw element binnen de werking van VLP. Zo ondersteunen zij ook de VLP Club Battle en belonen ze de winnende teams (Sportieve Club Battle alsook de Team Spirit Battle) met een Cavalor Trainingsdag en Cavalor Club Party! Het VLP-Talententeam, powered by Cavalor, krijgt opnieuw dit jaar nutritionele ondersteuning en producten.

Voor 2019 zien we deze samenwerking nog meer versterkt! 

Cavalor wil namelijk ook graag meer inzetten op opleidingen. Tijdens de VTS+ bijscholingen en info-avonden zal Cavalor meewerken om de kennis over voeding te verspreiden. Ook de nieuwe Instructeurs en Trainers krijgen voeding geïntegreerd in de cursus zodat er meer nadruk wordt gelegd op stalmanagement en paardenkennis. De trainers staan in voor de wedstrijd- en individuele begeleiding van de ruiters en daar wil Cavalor graag hun steentje toe bijdragen.

Daarnaast is Cavalor steeds bereid om samen met VLP in te spelen op specifieke noden. VLP is Cavalor enorm dankbaar voor deze aangename en uitgebreide samenwerking. Samen kijken we uit naar een mooi en veilig 2019!


Auteur: EVW en EV
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian