contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
37436
leden

Nieuws

13/12/2018 | Algemeen |   |  

Promo: Voordeelactie Jumping Mechelen Kids Day

Van 26 tot en met 30 december gaat de 38e editie door van Jumping Mechelen. Net zoals de vorige jaren zal de eerste dag de Nekkerhal worden omgetoverd tot het grootste paardenfestival voor kids!

Wat staat er op het programma?

Van 8.30u tot 18.00u kunnen de jongste paardenliefhebbers en hun familie genieten van een uniek en betoverend spektakel met doorlopende animatie. Het hoogtepunt van deze dag is uiteraard de twee uur durende “Grote Kids Day Show”. Kom en geniet van spetterende optredens van de Coolkids, RheAxion, La Doublure, de Bende en de niet te missen Baba Yega!

Natuurlijk zal ook Dré van de VLP zal aanwezig zijn en hij heeft net zoals vorig jaar weer een Dré Kids Route voor jullie in petto met tal van spelletjes. Daarnaast voorziet VLP tussen 13.00u en 15.00u een interactieve Dré-show op de B-piste!

Meer informatie vindt u op de website van Jumping Mechelen via deze link.

Voordeelactie voor VLP-leden

Als VLP-lid kan je samen met je familie en vrienden genieten van een fikse korting op het dagticket voor deze Kids Day. Voor het dagticket inclusief tribunekaart voor de “Grote Kids Day Show” betaal je tijdens deze voordeelactie €12,00 (inclusief reservatiekost) i.p.v. €20,00.

Opgelet, de tickets die via deze actie aangekocht kunnen worden, geven de hele dag (van 8u30 tot 18u00) toegang tot de Nekkerhal, maar geven enkel toegang tot de tribune voor de grote Kids Day Show van 11u00 tot 13u00 op de hoofdpiste !

Tickets bestellen kan via deze link met gebruik van uw licentienummer. 

In tegenstelling tot vorige jaren ontvangt u na betaling van het aantal bestelde tickets, de gevraagde E-tickets per e-mail. Per licentienummer kan u maximum 10 E-tickets bestellen.

Opgelet! De ticketverkoop start op 16 oktober e.k. en loop tot 25 december 14.00u.

Parking

Parking is voorzien op de parking van Planckendael aan €8,00 inclusief shuttlevervoer heen en terug naar de Nekkerhal.

 

We hopen alvast jullie in grote getalen te mogen ontvangen!


Auteur: HB
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian