contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40007
leden

Nieuws

13/08/2018 | Algemeen | Topsport   |  

WEG 2018: Road to Tryon

Road to Tryon 2018 

De Belgische delegatie is bekend. De Vlaamse Liga Paardensport is blij een actieve rol te spelen op weg naar Tryon 2018. De komende dagen geven we achtergronden bij de Belgische delegatie en hoe VLP dit mee tot stand heeft gebracht. Het is duidelijk, ons topsportbeleid werkt! Een samenwerking tussen alle stakeholders en daardoor een sport die duidelijk in de lift zit. En nu verderwerken en zorgen dat ook de wereldresultaten worden neergezet op Amerikaanse bodem.

De komende dagen geven we tekst en uitleg en staan we stil bij wat onze delegatie voor ogen heeft en hoe ze op dit niveau geraakt zijn. Een blik achter de schermen.. 

Volg onze website dus zeker goed de komende weken!

 

Road to Tryon: Definitieve selectie voor de World Equestrian Games Tryon 2018

Road to Tryon: Verwend met Vlaams Talent

Zes “VLP Talenten van het Jaar” maken deel uit van de selectie voor Tryon. Het talentenprogramma van de VLP heeft zijn vruchten duidelijk afgeworpen.

Road to Tryon: De WEG liggen op de weg naar Tokyo!

Wereldkampioenschappen zijn op zich een belangrijk doel en een sportief hoogtepunt.  Zeker omwille van het feit dat FEI enkel om de 4 jaar dergelijke wereldkampioenschappen organiseert.  We kijken reikhalzend uit naar dit hippisch mega-evenement. 

Road to Tryon: Een hippisch totaalevenement

De FEI World Equestrian Games zijn het vierjaarlijkse treffen van alle FEI erkende disciplines en dat maakt dit gebeuren toch wel echt speciaal.  In onze vorige teksten hebben we al stilgestaan bij wat de Olympische disciplines en de Para-equestrian te verwachten hebben in Tryon, maar er is veel meer want de Belgische delegatie is nog veel groter.

Road to Tryon: Sport Vlaanderen zorgt voor de middelen

Een trip naar Amerika met een dergelijke delegatie aan paarden en atleten kost veel geld, heel veel geld.  Sport Vlaanderen draagt een stevig steentje bij.

Road to Tryon: Bedankt fokkers en eigenaars!

Nog enkele weken en de Wereldspelen van de paardensport gaan van start. Een mooie delegatie Belgische atleten maar vooral de paarden lopen in de kijker. Dankzij onze Belgische fokkers en eigenaars zal het een spannende strijd worden in het Amerikaanse Tryon.

Road to Tryon: Volg alles live Equifans reporter

Binnenkort kunt u het hele WEG-gebeuren live volgen dankzij Equifans reporter Marie-Fleur Van Laere. Zo kunnen ook wij vanuit België de vele en hopelijk mooie resultaten van onze atleten rechtstreeks volgen! Zowel via de website, Facebook als Instagram kunt u alles op de voet volgen. 

Road to Tryon: Onze ruiters/menners te zien op Sporza!

Afgelopen week werden alle ruiters en menners voorgesteld op de officiele persconferentie op KBRSF. Ook Sporza was aanwezig en sprak met enkele ruiters en menners. Ontdek hier alle reportages.

TRYON 2018: Supporter mee voor onze atleten in Tryon


Auteur: GM
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian