contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
37436
leden

Nieuws

11/06/2019 | Dressuur | Algemeen   |  

Dressuur: Fanny Verliefden schrijft twee rubrieken op haar naam op CDI 3* De Peelbergen

Afgelopen weekend trokken heel wat Belgische dressuur- en para-dressuurruiters naar het Nederlandse Kronenberg voor de internationale dressuurwedstrijd CDI3* & CPEDI3* De Peelbergen 2019.

Fanny Verliefden begon de competitie meteen met een overwinning in de 3* Grand Prix. Met haar zwarte BWP-hengst Indoctro vd Steenbok reed ze een ijzersterke proef. Ook Laurence Roos vervoegde het podium op de tweede plaats met haar paard Fil Rouge. Simon Missiaen kon met Charlie een mooie zesde plaats scoren. 

In de driesterren Grand Prix Freestyle stond Laurence Roos opnieuw op het podium. Dit keer was ze met Fil Rouge goed voor een knappe derde plaats. Domien Michiels viel net naast het podium met Intermezzo vh Meerdaalhof. 

In de Inter I zagen we opnieuw enkele Belgen in de top 10 schitteren. Niels Debo reed Jazz Dancer vh Stappershof naar de vierde plaats. Linda Meisch en Jane Toja behaalden een achtste plaats en Heidi de Keyser en Jebe vh Keysersbos namen de tiende plaats voor hun rekening. 

In de 3* Grand Prix Special was het opnieuw Fanny Verliefden en Indoctro vd Steenbok die met de overwinning aan de haal gingen. Simon Missiaen en Charlie vervolledigden het podium op de derde plaats. 

De Inter I Freestyle rubriek sloot het weekend af en daar was opnieuw een Belgische overwinning. Dit keer was het Nils Debo en Jazz Dancer vh Stappershof die we bovenaan de ranking zagen. Linda Meisch en Jane Toja behaalden een mooie zesde plaats en Heidi de Keyser en Jebe vh Keysersbos een negende plaats. Laureen Poncelet en Andretti 13 sloten de top 10 af. 

 

Proficiat aan alle deelnemers!

Alle resultaten van CDI3* & CPEDI3* De Peelbergen 2019 kan je hier terugvinden. 


Auteur: HM
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian