contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
34209
leden

Nieuws

06/11/2018 | Dressuur | Algemeen   |  

Dressuur: Jumping Mechelen verwent dressuurliefhebbers

Ben je ook een echte dressuurfan? Dan moet je op vrijdag 28 en zaterdag 29 december in de Mechelse Nekkerhal zijn.

Dan geeft de absolute wereldtop het beste van zichzelf tijdens de FEI World Cup Dressuur. Die is, na zes jaar, helemaal terug. En dat zal gevierd worden.

Maar dat is niet alles. Je kan op Jumping Mechelen ook heel wat lokale helden, knappe ponyruitertjes en veelbelovende jonge dressuurpaarden in actie zien. Op vrijdag en zaterdag leggen we alle dressuurliefhebbers in de watten met diverse proeven en demonstraties. De Belgische dressuur zit in de lift en logischerwijs moet het dan ook op Vlaanderens Kerstjumping een centrale plaats krijgen. We trappen onze dressuurrubrieken dus een dagje later af dan voorgaande jaren. De proeven starten ook wat later. Ze staan nu in ‘prime time’ op het programma.

Dressage eLeague

Daarnaast komen we dit jaar ook met een echte primeur. Met behulp van een nieuwe app kan ons publiek zelf, in real-time, scores geven tijdens de wereldbekerproeven. Die worden op een groot scherm getoond en vergeleken met de scores van de jury. Om deel te nemen download je de app ‘Spectator Judging’ via iTunes of Google Play op je smartphone. Daarna moet je enkel nog een account aanmaken en je kan beginnen jureren.

Afscheid van Tiamo

In 2011 zag een uitverkochte Nekkerhal Adelinde Cornellissen met Jerich Parzival de laatste wereldbeker dressuur op Jumping Mechelen winnen. Na jarenlang lobbyen, krijgt ons publiek opnieuw de kans om zo’n prachtig moment mee te beleven en de absolute wereldtop in actie te zien. Wie daar ondertussen ook deel van uitmaakt is onze nationale trots Jorinde Verwimp. Samen met ons neemt ze tijdens de World Cup in Mechelen afscheid van haar trouwe partner Tiamo. Samen willen ze nog één keer schitteren.

Steek dit knappe duo, en alle andere Belgische combinaties, een hart onder de riem en kom supporteren in Mechelen. Een ticket kan je nu al bemachtigen via www.jumping-mechelen.com.

Jumping Mechelen vindt plaats van 26 tot en met 30 december. Naast de World Cup dressuur kan je er ook wereldbekers in de jumping en het vierspan én de FEI Jumping Ponies' Trophy komen bekijken. Voor de allerkleinste paardenfans staat er op woensdag 26 december zelfs een overvolle Kids Day gepland. Bekijk dus zeker het volledige programma via www.jumping-mechelen.com.


Auteur: HB
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian