contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40117
leden

Nieuws

28/08/2017 | Dressuur |   |  

Dressuur: mooie resultaten van VLP-amazones op EK Göteborg

Het EK in Göteborg zit er op. Dressuuramazones en VLP-Talenten Jorinde Verwimp en Laurence Roos kunnen spreken van een geslaagd EK. Voor Laurence was het haar debuut op een EK voor senioren.

Tijdens de Grand Prix reden beide amazones naar een mooie proef. Jorinde behaalde met haar 17-jarige Tiamo 71,286 procent, goed voor de 19e plaats. Laurence Roos zette ook een knap resultaat neer en behaalde een persoonlijk record op dit niveau met haar 12-jarige Fil Rouge. Zij reed 70,843 procent en behaalde hiermee een 22e plaats. Beide amazones selecteerden zich dus voor de Grand Prix Special.

Tijdens deze Grand Prix Special eindigden Jorinde Verwimp en Tiamo op de 25ste plaats met 69,411 % terwijl er voor Laurence Roos en Fil Rouge een 27ste plaats was met 68,487 %. Hiermee konden de dames zich helaas niet meer selecteren voor de Freestyle, maar we onthouden vooral mooie prestaties van beide amazones tijdens de GP en GP Special en kijken uit de naar de toekomst!

 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian