contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39704
leden

Nieuws

18/07/2017 | Dressuur |   |  

Dressuur/Para-equestrian: geslaagd Belgisch Kampioenschappen pony en para-equestrian in Diepenbeek

Afgelopen weekend vond er in Diepenbeek opnieuw een mooie wedstrijd plaats. Na de internationale dressuurwedstrijd enkele weken geleden was manege M&M nu het decor van een CDN met het Belgisch Kampioenschap voor pony's en Belgisch Kampioenschap para-equestrian.

Bij de pony's is het Clara Mourlon Beernaert die zichzelf de nieuwe Belgisch Kampioen dressuur mag noemen.De jonge amazone uit Ukkel werd kampioen met Don’t Dream We. De tweede plaats was voor Caro Van Sinay met haar pony Caspar w. Derde werd Maud Adriaensen met N-Constantino vd Bolkerhoeve en de vierde plaats ging naar Zoe Niessen met Minerva Bijou.

Bij het BK Para-equestrian ging de eerste plaats naar paralympische amazone Eveline Van Looveren met haar paard Feleva. De tweede plaats was voor Ulricke Dekeyzer met Sir William en de derde plaats was voor Diana Bottger met Zario.

VLP wenst alle ruiters proficiat!

 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian