contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
39977
leden

Nieuws

14/08/2012 | Dressuur | Algemeen   |  

Dressuur/Voltige: Voorstelling Flanders Dressage Event 2012 - Sluitingsdatum 20 augustus

OPGELET!! Gelieve er rekening mee te houden dat de online sluitingsdag voor alle wedstrijden op dit evenement op maandag 20-08-2012 is om een goede planning te kunnen opmaken. Daarom doen wij aan alle ruiters die willen deelnemen een warme oproep om zich tijdig in te schrijven! KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

In de QC Stables in Sint-Niklaas is de 3e editie van het Flanders Dressage Event op Stal Hulsterlo voorgesteld. Dit jaar zullen de Belgische kampioenschappen dressuur seniors, young riders, juniors en pony’s doorgaan van donderdag 30 augustus t.e.m. zondag 2 september. Vorig jaar gingen Jeroen Devroe (seniors), Tahnee Waelkens (young riders), Julie Van Olst (juniors) en Charlotte Defalque (pony’s) nog met de nationale titels aan de haal.

 
Naast deze kampioenschappen is de Flanders Cup op M10- en lichte tourniveau opnieuw geprogrammeerd.
Het BK para-equestrian ging dit jaar door in Moorsele omdat het Flanders Dressage Event samen valt met de Paralympics, waar 4 Belgen aan deelnemen. Nieuw op sportief vlak is de nationale wedstrijd voltige op zaterdag. Dit is een waardige vervanger van het BK para-equestrian.
Op zaterdag staat tevens een manche van de Pikeur/Eskadron Ponydressuur en de Lisperhof Horses Paardendressuur op het programma, terwijl op zondag er een HROV-wedstrijd dressuur doorgaat.
 
Traditioneel gaat op vrijdag avond de Flanders Dressage Party door, voorafgegaan door een heerlijke BBQ.
Op zaterdag pakt de organisatie uit met een vernieuwd showprogramma ‘Stars en Horses’. Centraal staat Adelinde Cornelissen, huidig nummer 1 van de wereld, regerend Europees kampioene en Olympisch medaillekandidate, die er een clinic zal verzorgen. Tevens zakken de Thunderguys af naar Hulsterlo met hun nieuwe show “Horses and Bikes”. Ook het VLP-demoteam dressuur mag niet ontbreken op deze avond en tot slot wordt ook een Jack Russel Race gehouden, waar onder meer Ricky, de West Highland White Terrier van Annick de Spiegeleer, de nieuwe mascotte van het Flanders Dressage Event, zeker zal aan deelnemen.
 
Alle info op www.flanders-dressage-event.be waar ook de nieuwe branding meteen duidelijk wordt!

Auteur: BG
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian