contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
35010
leden

Nieuws

29/12/2018 | Dressuur | Algemeen   |  

Jumping Mechelen: Finale van Elite Cup

Voor het tweede jaar op rij ging de finale van de Elite Cup door op Jumping Mechelen. Dit criterium bestond uit drie selectiewedstrijden afgelopen najaar. Met deze cup heeft VLP als doel om talentvolle jonge ruiters met paarden te stimuleren en hen de kans te geven zich te tonen, en we kunnen alvast zeggen dat dat gelukt is!
De 2 beste ruiters per reeks namen het vandaag op in de finale in Mechelen tegen 4 andere ruiters, geselecteerd binnen LEWB en LRV in hetzelfde niveau. De geselecteerde ruiters kwamen van start in niveau 1, niveau 2 en niveau 3.

In niveau 1 werd het een spannende strijd maar het was het VLP-amazone Julie Koninx die de proef won met Walentino, zij behaalde 72,476%. Er was slechts een klein verschil met de tweede plaats, die ging naar Marie Vandebosch met 72,036%. Lauren Renders werd derde met Colonel van 't Bergerven Z (68,012%).

In niveau 2 was het LRV-amazone Amber Wuyts die met de overwinning ging gaan lopen met Idool TC, zij behaalde maar liefst 67,910%. De tweede plaats was voor Beaudine Peeters en Goldstream werden tweede met 64,334%. De derde plaats ging naar Rasheda Peters en Guapi vh Bloemenhof (62,021%).

Bij niveau 3 ging de overwinning naar VLP-er Jan Schaekers met San Amigo met 72,708%. De tweede plaats was voor Lotte Nestor met Ferrari (71,750%) en de derde plaats was voor Kizzy Halkett met QC Fider Hit (71,292%).

Klik hier voor de resultaten van de finale van de Elite Cup

De finale van de Elite Cup was alweer meer dan geslaagd! Klik hier voor de resultaten van de finale van de Elite Cup


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian