contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
34209
leden

Nieuws

22/10/2018 | Endurance |   |  

Endurance: Het Belgisch kampioenschap jonge paarden te Maasland

Op zaterdag 13 oktober organiseerde VLP club VLAR de laatste KBRSF CEN van dit jaar en dit te Meeuwen Gruitrode. CEN Maasland gold tevens als Belgisch kampioenschap voor jonge paarden, d.i. 4, 5 en 6-jarigen.

In de 20km reeks was de opkomst beperkt tot 6 combinaties en ging de eerste plaats naar Werner Bruyninckx met Star Lite. In de 30km reeks waren er 4 inschrijvingen met Morane Hesbois met Calypso als beste combinatie.

Meer volk in de hogere reeksen met 21 combinaties in de 40km reeks.  Hier ging Mireille Wils met Radja met de eerste prijs lopen.  De titel voor Belgisch kampioen 4-jarigen werd in deze reeks beslist en ging naar Patrick Boschman met LB Giorgio.

In de 60km-reeks waren er 16 inschrijvingen waarbij de overwinning en tevens de titel Belgische kampioen 5-jarigen naar Celine Maquet met Eaunoire Ikam ging.

In de hoogste reeks (80km) was er ruime belangstelling met 19 inschrijvingen waarvan 7 jonge paarden voor de BK-titel 6-jarigen streden.  De reeks werd gewonnen door David Permentier met Al Majied de Alborada terwijl de BK-titel naar Emeline Mottet ging met Chafik.

De Belgische kampioenen jonge paarden 4 - 5 & 6 jaar 2018 zijn dus ;

4-jarigen :

Boschman Patrick met LB Giorgio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5-jarigen :

Celine Maquet met Eaunoire Ikam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6-jarigen :

Emeline Mottet en eigenaresse Sophie Joseph met Chafik Ewalraid


Auteur: SW via Jan Deprez
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian