contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
37436
leden

Nieuws

08/03/2019 | Endurance |   |  

Endurance: UPDATE CEN 401 Bierbeek

UPDATE 08/03/2019

De organisatoren van Bierbeek hebben op het laatste moment nog een nieuwe locatie kunnen vinden om de eerste wedstrijd van het seizoen toch te laten doorgaan! De wedstrijd van volgende week zondag gaat door in Zutendaal (Kiewitseweg 5 - Locatie Roelerhutten). 

Online inschrijven kan UITZONDERLIJK tot en met dinsdagmiddag 12/03/2019  12 uur via equibel.  De online inschrijvingen van Bierbeek zullen automatisch worden overgezet naar Zutendaal. 

Klik hier om de volledige affiche te bekijken. 

 

Met spijt in het hart, dienen wij u het droevige nieuws te melden dat de CEN 401 Bierbeek van 17/03/2019 niet zal doorgaan.

Wegens gezondheidsproblemen binnen het organiserend comité, is de organisator genoodzaakt om de wedstrijd van dit jaar te annuleren.

Verscheidene pogingen zijn nog ondernomen om een alternatief aan te bieden via bevriende organisatoren, maar gezien het kort dag is, is de organisatie hier niet in geslaagd.

Voor het eerst in 15 jaar en bijna 50 georganiseerde wedstrijden later, zijn ze genoodzaakt deze onpopulaire beslissing te nemen.

De wedstrijd in Bierbeek was altijd druk bezocht door ruiters van binnen- en buitenland en stond hoog aangeschreven bij jullie, daarom doet het hun des te meer pijn deze beslissing te moeten nemen.

Wij hopen dat dit geen onoverkomelijk probleem vormt voor de planning van uw seizoen en wensen iedereen veel succes toe met het verdere verloop van het jaar.

 


Auteur: SW
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian