contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
34209
leden

Nieuws

25/10/2018 | Endurance |   |  

Endurance: Belgische resultaten in Dwingeloo en Lac Madine

Eind september ging de CEI* en ** door in Dwingeloo Nederland waar een aantal VLPers op aanwezig waren, oa Sven Van Loo met Capucine Fi, Pauline Deprez met Touch of Muntahi en Ellen Bollaerts met Rococo. Zij starten in de CEI * en eindigden respectievelijk 9, 10 en 11 plaats.

In de CEI**120km kwam Hemeline Piront met 3a Ushuayak aan de start en eindigde op een 5de plaats. Tom De Doncker met Ffaxx startte voor de 1ste keer een CEi ** en kwalificeerde zich op een 8ste plaats, Tom heeft bij deze nog een award verdiend.

Op 6 oktober ging de welgekende wedstrijd Lac Madine te Frankrijk door. In de CEI* kwam Hemeline Piront aan de start met Kebelle, zij behaalde de 16ste plaats. Ingrid Celen kwam met Florida aan de start in de CEI **, ze liet dit niet ongemerkt voorbij gaan en behaalde de 4de plaats. Danny Drogini eindigde zijn topseizoen  met Saroum op de 8ste plaats.

Hiermee eindigt het endurance seizoen, de paarden mogen rusten en voor ons komen  de feestdagen eraan.

Iedereen nogmaals van harte gefeliciteerd met hun prestaties van dit jaar.

Bij deze zijn alle awards winnaars gekend, zij kunnen deze komen afhalen op ons jaarlijks feest dat dit jaar ietsje anders zal zijn maar hierover volgt later meer info.


Auteur: SW via NVDW en JD
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian