contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
38126
leden

Nieuws

17/06/2019 | Endurance |   |  

Endurance: De Best Condition Award verzorgd door EQUISTRO op de CEN Beernem ging naar LSD Marius van Anne De Vries

Op zaterdag 1 juni 2019 ging de enige endurance die West-Vlaanderen rijk is door en dit voor de tiende opéénvolgende maal te Beernem.  Meer dan 90 combinaties zakten af naar het groene Brugse Ommeland om er endurance te rijden vanuit het domein Lippensgoed-Bulskampveld richting Wingene en Ruislede.  Met hulp van het Agentschap Natuur en Bos werd de 30km lus licht aangepast, wat een door de deelnemers gesmaakte verbetering leek te zijn. 

In de kennismakingsreeks 20km waren er 31 deelnemers.  Hier ging de eerste plaats naar de Nederlandse Danique Latooy. Wat minder volk in de 30km reeks, namelijk 4 combinaties, waar Patrick Boschman de beste punten haalde en dit met 'Jefke'. 33 Deelnemers in de eerste kwalificatiereeks, namelijk in de 40km. VLP amazone en commissielid Kim Fiermans was hier met Achim de nummer één.

In de 60km reeks ging het goud naar LEWB amazone Celine Derème met Soraya des Combes. Het podium werd vervolledigd met meer LEWB combinaties, nl Line Dubois met Djainum Mgt op de tweede plaats gevolgd door Morane Hesbois met Calypso.

In de hoogste reeks traden 11 combinaties aan de start waarvan er 7 slaagden. De ontknoping was spannend en werd beslist in het voordeel van Anne De Vries op haar eerste 80km deelname en dit met LSD Marius.  Ze werd op twee minuten gevolgd door Sven Van Loo met Capucine FL en Eloise Andreux met Min Jaleelah op de derde plaats.  De Best Condition Award, verzorgd door Equitro, ging naar reekswinnaar LSD Marius.


Auteur: SW via JD
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian