contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
36221
leden

Nieuws

05/02/2019 | Endurance |   |  

Endurance: Equistro wordt nieuwe sponsor voor het wedstrijdseizoen 2019

 

De VLP commissie endurance is verheugd een samenwerking voor het seizoen 2019 aan te kondigen met Equistro.

Equistro Belgium zal tijdens het komende seizoen namelijk de prijs voorzien voor de winnaar van de ‘Best Condition’ award van de 80km reeks op iedere KBRSF CEN.

Equistro werd in 1986 in Duitsland opgericht als producent en verdeler van veterinaire producten. Sinds 2001 maakt Equistro deel uit van het Franse Vetoquinol dat actief is meer dan 140 landen en ± 1.750 mensen tewerkstelt.

Equistro draagt “Clean Sport” hoog in hun vaandel zowel in de productie van de producten als in het gebruik ervan. Daarom gebruiken zij pictogrammen om aan te duiden welke producten mogen toegediend worden op de dag van een wedstrijd en waarschuwen ze welke producten substanties bevatten die waarschijnlijk een positieve dopingtest kunnen veroorzaken.

Equistro is o.a. de officiële leverancier van de Franse Federatie (FFE) en sponsor van topruiters als Ingrid Klimke, Virginie Atger, William Fox-Pitt, Grégory Wathelet, Gudrun Patteet e.a.

Meer info over Equistro en hun verdelers vind je op hun website: www.equistro.com


Auteur: SW via Jan Deprez
« ga terug

Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian