contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40117
leden

Nieuws

06/02/2017 | Endurance | Algemeen   |  

Endurance: Huldiging van laureaten en awards op geslaagd endurancefeest

Op zaterdag 4 februari vond in QC Stables te Sint-Niklaas de tweede editie van het VLP Endurancefeest plaats.

De avond begon met een gezellige aperitief. De reglementswijzigingen voor 2017 en de kalender 2017 werden toegelicht. Nadien konden de aanwegen genieten van het lekkere breugelbuffet.

Tijdens dit endurancefeest werden ook de laureaten van 2016 gehuldigd. De Flanders Endurance Cup en de Flanders Endurance Jeugd Cup zijn regelmatigheidscriteria voor ruiters op de nationale wedstrijden. Daarnaast werden ook de Horsemolen Endurance Awards uitgereikt. De Horsemolen Master Award wordt gegeven aan een VLP-ruiter van het paard dat voor het eerst een proef over 100 km loopt. Dit jaar ging deze prijs naar Sophie Kerkhove, Ingrid Celen en Kurt Sterckx. 

De Horsemolen Professional Award gaat naar de ruiter van het paard dat voor het eerst een proef over 120 km uitloopt.Deze prijs werd uitgereikt aan Stefan De Brouwere, David Permentier, Sofie Ven en Raoul Ronsmans. 
Deze combinaties ontvingen een cheque van sponsor Horsemolen. De VLP commissie dankt dan ook haar sponsor Horsemolen Paardenvoeders en AVS (Advanced Veterinary Systems) voor hun hernieuwd vertrouwen in 2017!


De presentatie die gegeven werd op de endurance-avond kan je HIER nalezen. 

 


Auteur: EVW
« ga terug

Partners:


met steun van:

media partners: 
rss feed
VLP © 2018 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian